Ga naar de inhoud

Kennismakingsbezoeken

We organiseren voor POH-GGZ regelmatig kennismakingsbezoeken met vrijgevestigden, BGGZ- en SGGZ-partners. Het doel is kennismaken met elkaar, maar ook met de organisaties en diens expertise. Zo kun je de patiënt naar de juiste behandelaar verwijzen. Zowel voor consultatie als werkbezoeken geldt dat er tijd in de agenda geblokt kan worden. Dit is in de financiering van het zorgprogramma meegenomen en gaat niet ten koste van productie.

Agenda

Bekijk onderstaand de agenda met de kennismakingsbezoeken. Je aanmelden voor een kennismakingsbezoek kan via de onderstaande button.

Centrum Seksueel Geweld

Voor het Centrum Seksueel Geweld West- en Midden-Brabant werken verschillende organisaties samen om mensen die een ongewenste seksuele ervaring hebben meegemaakt de best mogelijke zorg te bieden. Ze zijn bereikbaar voor slachtoffers en hun naasten. Professionals kunnen bellen voor informatie en advies, en om iemand aan te melden.

Het CSG West- en Midden-Brabant is een samenwerkingsverband tussen Amphia, Politie Zeeland-West-Brabant, Veilig Thuis West-Brabant en Veilig Thuis Midden-Brabant en GGD West-Brabant en GGD Hart voor Brabant.

Datum: Donderdag 6 juni 2024
Tijd: 11.30 tot 12.30 uur
Locatie: Teams (online)

Reflektor Psychotherapie & Coaching (Davy Melissen)

“Ik ben Davy Melissen, 42 jaar en papa van twee dochtertjes (6jr en 1jr). Ik ben Gz-Psycholoog en Psychotherapeut en heb als behandelvormen meeste affiniteit met EMDR en Schematherapie. Ik werk in loondienst voor Buro T3, een psychologie- en psychotherapie praktijk in het centrum van Tilburg. Als ondernemer ben ik sinds 2022 mede-eigenaar van Therapie Praktijk Tilburg.

Ik ben in 2022 gestart met het aanbieden van Coaching, wat ik onder de naam Reflektor ben gaan doen. Ik werk oa samen met het Sport Medisch Centrum in Tilburg en werk ook al 8 jaar als coach binnen Tandartspraktijk Tilburg. Daarnaast bied ik sinds begin dit jaar mijn diensten als Psychotherapeut ook op zelfstandige basis aan, onder de naam Reflektor Psychotherapie & Coaching. Ik doe dit grotendeels contractvrij, al heb ik al wel een paar contracten met ‘de kleinere partijen’ weten af te sluiten (asr, DSW, Zorg en Zekerheid en Menzis).

De doelgroep die ik met Psychotherapie bedien is oa gericht op (hechtings)trauma, persoonlijkheidsproblematiek, ADHD en mensen met existentiële- en levensvragen. Wachttijd is niet groter dan een maand en de gesprekslocatie is in Tilburg.”

Datum: Woensdag 12 juni 2024
Tijd: 13.15 tot 14.15 uur
Locatie: Online

Praktijk Gunst (Edris Gunst)

Praktijk Gunst is een kleinschalige praktijk voor psychologische behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders.

Als kind of jongvolwassene kun je hier terecht als je niet lekker in je vel zit, of wanneer je last hebt van onzekerheid of angsten. Maar ook wanneer je je somber voelt, snel boos wordt, of last hebt van concentratieproblemen. Ook ouders en opvoeders kunnen hier terecht. Zoals wanneer je op zoek bent naar handvatten in het omgaan met je kind of puber, of wanneer er zorgen zijn om de ontwikkeling en/of het gedrag van je kind.

Datum: Dinsdag 25 juni 2024
Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: Ringbaan Oost 116A, Tilburg

Wil je als praktijk (BGGZ of SGGZ) een kennismakingsbezoek organiseren of heb je vragen over een kennismakingsbezoek? Neem dan contact op met Petra Geerts: p.geerts@nullpraktijksteun.nl of 088 – 201 38 24.