10 april 2018

Netwerkbijeenkomst GGZ: ‘Gezamenlijk Georganiseerde Zorg’

Voor alle huisartsen en (GGZ-)partners in Midden-Brabant

Op donderdag 21 oktober gaat de netwerkbijeenkomst Gezamenlijk Georganiseerde Zorg weer plaatsvinden! We zijn blij jullie weer te kunnen verwelkomen in het Van der Valk Hotel te Tilburg (Dr. Bloemenlaan 8).

We bieden een middag- en avondbijeenkomst aan. Per dagdeel ontvangen we maximaal 60 gasten. Bij aanmelding kun je jouw voorkeur voor de middag of avond doorgeven.

Programma

De netwerkbijeenkomst biedt weer een mooi programma. Tijdens deze editie blikken we kort terug op de afgelopen drie jaar succesvol samenwerken in de regio en zetten we koers voor de komende jaren met het bespreken van enkele thema’s die aansluiten bij de visie van PrimaCura GGZ.

Lezing
Stephan Hermsen neemt ons mee in zijn (ruim 20 jaar) ervaring en kennis in het organiseren van netwerkzorg en het inzetten van positieve gezondheid. Hoe organiseren we de zorg over de grenzen van praktijken en instellingen heen? En welke onmacht en dilemma’s brengt dit met zich mee? Geloof je nog in de GGZ, welke veranderingen zijn nodig om de samenwerking te verbeteren en wat is daarin je eigen aandeel?

Speeddate
Ook gaan we weer speeddaten. In enkele rondes gaan we in kleine groepjes, in een wisselende samenstelling, kort met elkaar ‘daten’. Hier kan je meer vertellen over jouw rol en drijfveren. Wat kenmerkt jouw organisatie of praktijk? Hiernaast kun je vragen van andere deelnemers beantwoorden. Een ideale manier om elkaar beter te leren kennen en wellicht komen er nog mooie samenwerkingen en contacten uit voort!

Ontmoet en begroet
Daarnaast draait ook deze bijeenkomst om het ontmoeten van elkaar, om samenwerking en om de zorg in de regio. De dag zal verdeeld worden in een middag- en avondgroep. Tijdens de maaltijd zullen de groepen elkaar korte tijd overlappen, waardoor de gelegenheid er is om elkaar te ontmoeten. 

Tijdschema

Middag

  • 15.15 – 15.30 uur Ontvangst
  • 15.30 – 16.30 uur Plenair: Gezamenlijk Georganiseerde Zorg in Midden-Brabant
  • 16.30 – 17.15 uur Speeddate: Begroet je netwerkpartners
  • 17.15 – 18.15 uur Maaltijd en ontmoet elkaar

Avond

  • 17.15 – 18.15 uur Maaltijd en ontmoet elkaar
  • 18.15 – 19.15 uur Plenair: Gezamenlijk Georganiseerde Zorg in Midden-Brabant
  • 19.15 – 20.00 uur Speeddate: Begroet je netwerkpartners
  • 20.00 – 20.15 uur Maaltijd en ontmoet elkaar
Ben jij er ook bij?

Meld je vóór 12 oktober aan voor de netwerkbijeenkomst via dit aanmeldformulier (vol=vol). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Accreditatie

Accreditatie voor deze avond wordt aangevraagd bij de LV POH-GGZ, NIP-Eerstelijnspsychologie en voor de huisarts.

Vragen?

Voor vragen over de bijeenkomst kun je terecht bij Petra Geerts via p.geerts@nullpraktijksteun.nl of 088 – 201 38 24.