10 april 2018

Netwerkcafé GGZ: ‘Gezamenlijk Georganiseerde Zorg’

Voor alle huisartsen en (GGZ-)partners in Midden-Brabant

Op 28 maart 2023 hebben we iets vernieuwends voor jullie in petto. Niet de bekende netwerkbijeenkomst, maar het Netwerkcafé GGZ openen we deze middag van 16.00 tot 18.00 uur bij Klasse (Carré 16 in Tilburg). Uiteraard heten we jullie vanuit het netwerkcafé graag van harte welkom. 

Ontmoeten, netwerken én het thema Armoede staan centraal tijdens deze middag. Een actueel thema waar helaas in steeds meer gezinnen sprake van is. Armoede is vaak niet alleen een financieel probleem. De bijkomende stress heeft invloed op alle leefdomeinen. De fysieke en mentale gezondheid, welzijn, opvoeding, meedoen en werk. Kortom een veelkoppig monster dat veel mensen stevig uit het lood slaat. Maar ook een thema waar veel schaamte over bestaat. 

Spreker

De inspirerende spreker Ralf Embrechts, directeur-buurman MOM Tilburg en oprichter van Quiet, komt in het Netwerkcafé vertellen over wat armoede met mensen doet, wat je er zelf aan kunt doen in de dagelijkse praktijk en hij zal dit illustreren met talloze voorbeelden en tips.

​​​​Wil jij je alvast verdiepen in het motto en gedachtegoed van Ralf Embrechts? Op zondag 5 februari deed Ralf Embrechts zijn verhaal bij Kruispunt. Bekijk deze aflevering hier terug.

Ben jij erbij?

Meld je vóór 17 maart aan voor het Netwerkcafé via het aanmeldformulier (vol=vol). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Vragen?

Voor vragen over de bijeenkomst kun je terecht bij Petra Geerts via p.geerts@nullpraktijksteun.nl of 06 – 45159254. 

Wij kijken er naar uit om je op 28 maart te ontmoeten!