Meteen naar de inhoud

Wil jouw praktijk ook deelnemen aan de aanpak ‘ADHD bij Jeugd’?

  In september 2016 zijn we gestart met de aanpak ‘ADHD bij Jeugd’. Meer dan de helft van de huisartsen doen inmiddels mee aan deze aanpak. De aanpak is ontstaan vanuit een samenwerking tussen het ETZ, de JGZ, GGz Breburg en PrimaCura GGZ. De beoogde meerwaarde van deze aanpak is dat de samenwerking tussen deze partijen wordt verbeterd. Kinderen met ADHD en medicatie blijven goed in beeld en ontvangen daardoor de juiste zorg en ondersteuning.

  Nieuwe ronde

  In november starten we met een nieuwe ronde. Praktijken die graag mee willen doen met de regionale aanpak voor kinderen met ADHD kunnen zich aanmelden via deze link.

  Startscholing

  De datum van de startscholing betreft maandag 28 november 2022 en vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur bij Buitengewoon de Phil (Oude Goirleseweg 167, Tilburg). De inloop is vanaf 18.45 uur. De startscholing is bedoeld voor de huisartsen en POH-GGZ van beginnende praktijken of van deelnemende praktijken die eerder de scholing niet bij hebben kunnen wonen of graag nog een extra keer deelnemen. Ook de jeugdartsen uit de regio Midden-Brabant zijn van harte welkom. 

  Meer weten?

  Meer weten over de aanpak en wat dit voor jouw praktijk inhoudt? Lees dan hier meer of neem contact op met Petra Geerts via 06-45159254.